Work Work Work

Hejsvejs! Hur är läget? Njuter ni av solen, eller är det kanske regn där ni är? Jag kom precis hem från jobbet, det började självklart regna precis när jag skulle cykla. Nu sitter jag i sängen och gör ett test på internet som beslutar att jag får ge medicin till vårdtagarna på jobbet. Bredvid mina fötter ligger Skrållan och chillar och vid sidan av mig ligger min pöjk. Ikväll ska vi äta god middag här hos pappa och sen åka hem till mamma och sova där igen.
 
Imorrn ska jag jobba igen men fredag och lördag är jag äntligen ledig lite. Skönt. På lördag åker pöjken min härifrån också, inte lika skönt. Hur ska jag överleva i två månader?
 
Nähe nu ska jag avsluta testet och slänga mig i duschen. Kram på er!
 
Always | | Kommentera

Midsummer

 
Always | | En kommentar

HEY!

 
Jo men jag lever faktiskt! Senast jag skrev här var jag mitt uppe i sista kaosveckan av min diplomakurs, och nu sitter jag hemma i lilla Kalmar och har precis tittat klart på The Revenant. Rättså bra film, dock fantastiskt bra skådespelat av Leo. Det har varit galet varmt här idag så jag har solat massvis och svettats massivs. Även druckit litervis med vatten och ätit salta saker.
 
Sedan jag blev klar med skolan har jag hunnit flytta ut ur vår lägenhet i London, åkt hem, varit på introduktion på jobbet (samma jobb som förra sommaren), ätit massa god mat, träffat fina vänner och bara haft det bra. Firat midsommar har jag ju såklart också gjort, det kommer en liten drös med bilder från det sen.
 
Min pöjk är med mig hemma i Kalmar och han stannar en vecka till, så vi ska bara njuta av svensk sommar, äta massa mat och ta det lugnt. Jag ska jobba lite också, men det behöver vi inte diskutera.
 
Nu är klockan läggdags. Jag är trött. Hoppas ni får en fin söndag efter en god natts sömn! ♥
 
Always | | Kommentera
Upp