Liverpool
Lördag i Liverpool betydde X-factor audition! Vi gick upp tidigt och anlände till the Convention Centre straxt innan klockan 09. Kön var inte särskilt lång, vi köade i kanske 30 minuter sammanlagt och under tiden blev vi intervjuade och både fotade och filmade av en lokaltidning. Bakom oss i kön var en gammal tant vid namn Pauline som också skulle göra audition och henne fick vi underhållning av i form av både sång och dans.
 
Auditionerna gick bra, det var två stycken steg så man var tvungen att gå vidare från steg 1 för att komma till steg 2 (obviously), och på steg 2 var där en videokamera så allt filmades. Det vi väntar på nu är ett email som säger att vi gått vidare till TV-audition. Det hade varit såå coolt!
 
Vi var klara med hela processen runt 15-tiden och då gick vi och käkade McDonald's, sedan traskade vi runt i stan, shoppade lite på Primark och bara hängde. Eftersom det var final i Eurovision Song Contest så gick vi hem lagom tills dess för att troget titta på hela samt lägga våra egna personliga röster. Vi röstade högst på Australien och hon som vann var faktiskt en av de som vi gav minst poäng till. Vad tyckte ni om Ukraina som vann? Jag gillade budskapet men låten var lite väl trist faktiskt.
 
Vi somnade sedan gott i våra sängar efter en lång dag full av nervositet och adrenalin.
 
Always | |
#1 - - Matilda Berlin:

Wow vilket hår du har! Passar dig så bra och var verkligen skitsnyggt!

Upp