IKEA

Jag skulle blogga om min mysiga lördag i lördags. När jag öppnade datorn hade jag bara 2% batteri kvar, så jag kopplade in laddaren och upptäckte till min fasa att den inte fungerade. Försökte med allt men ingenting hjälpte, så jag fick skippa bloggandet (gillar inte att blogga från mobilen). Idag gick jag till Apple och köpte en ny laddare, men innan jag packade upp den nu ikväll så tänkte jag "jag provar att sätta i min gamla laddare en sista gång" och självklart fungerade den då. Pfft, vet inte vad som hände just i lördags kväll men nu är allt frid och fröjd iallafall.

Så. I lördags åkte Romain och jag till IKEA i Croydon, mest för att jag ville äta lunch i svensk anda, men också för att vi behövde lite behövligheter samt julgrejer. Vi fick med oss den fina lyktan som ni ser här ovan, glögg och pepparkakor, en tvättkorg, nya knivar och lite andra köksredskap. En lyckad ledig lördag för vår del!
 
Jag hoppas att ni mår bra så hörs vi snart igen. Kram!
 
Always | | Kommentera

One year

Det hade varit fint att skriva "den 16 november förra året blev Romain och jag tillsammans!" men riktigt så var det inte. Vi vet inte riktigt när vi bestämde att vara ett par så för någon månad sedan bestämde vi ett datum som kändes bra. Så i onsdags klädde vi upp oss och gick till en lyxig sushirestaurang i Kensintgon, Yashin heter den och det var verkligen supermysigt. Trevlig personal och väldigt speciell sushi, särskilt för oss som beställde in 15 bitars omakase. Det är en "sushi experience" där varje bit är annorlunda, och varje bit har en särskild topping, till exempel en av dem hade svart tryffel (SJUKT GOTT) och andra hade inlagd ingefära osv osv. Det var verkligen en upplevelse, väldigt dyrt men definitivt värt att unna sig vid ett sånt här tillfälle.
 
Förutom denna lyxiga kväll har jag jobbat denna veckan. Nu har jag minihelg och har precis ätit en typisk fredagsmiddag i form av tacos. Är ensam hemma då Romain repar så jag ska placera röven i sängen framför en film eller något. Imorrn är jag ledig så vi ska till julmarknad i Svenska Kyrkan och på kvällen blir det utgång!
 
Jag önskar er en fin helg hörrni. Kramis!
 
Always | | Kommentera

It was only a smile

 
Music | | Kommentera
Upp