Leake Street Tunnel

För några veckor sedan mötte jag upp en supergrym fotograf vid namn Yefri Ventura. Jag fann denna talangfulla kille på mitt och Linnéas event Fairy Nights, han hjälpte oss att fota artisterna och vi blev så nöjda med resultatet. Jag blev förfrågad av en tatuerare att modella hans merchandise så då kontaktade jag Yefri för att göra en liten photoshoot. Här ovan är några av fotona som blev resultatet. Jag är supernöjd!
 
Jag sitter för tillfället i soffan och är hungrig, Romain lagar mat och jag ska göra en liten sås straxt. Sedan blir det läggdags tidigt då jag jobbar öppningspass imorrn. Längtar till nästa vecka då jag har många roliga saker planerade, på måndag kommer min älskade vän Ayelén på besök, vi har inte setts på 3 år så det ska bli så underbart att äntligen återförenas! Samma dag som hon åker härifrån kommer Romains föräldrar på besök så det ska bli superkul också.
 
Nu ska jag väl hjälpa till lite med maten. Puss & kram på er!
 
Always | | En kommentar

What are feelings without emotions?

Här är den senaste covern som kommit upp på min kanal! Det var ett tag sedan jag sjöng eller spelade in något, men nu blev det äntligen av igen. Denna gång med min kära vän Linus.
 
Lyssna gärna och berätta vad ni tycker!
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
Music, Singing | | Kommentera

MY SUMMER

Här kommer en drös bilder från min senaste månad. Det har varit extremt varmt i London, bortsett från typ två dagar då det bara öste ner regn. Jag älskar denna värme! Önskar jag bodde i ett såhär varmt land året runt. Ja jag svettas också så att svetten rinner, men jag svettas hellre alla dagar i veckan än att frysa och behöva gå med 5 lager kläder för att inte avlida. Tyvärr är ju denna extrema värmen ett tecken på klimatpåverkan vilket inte är bra alls. Det är väl det enda negativa med vädret. Mother Earth säger ifrån att nu räcker det fan. Dags för förändring av hur vi behandlar vår planet.
 
Anyway, sedan jag sist uppdaterade här har jag hunnit med många besök till Richmond Park vilket är the moment to disconnect från storstadslivet. Jag har även ätit afternoon tea på en buss i centrala London, jobbat, ätit mat, hängt med vänner och uppträtt med Spice Girls. Om man räknar bort all saknad efter min man så har det ändå varit en bra sommar hittills. Men bättre ska den bli nu när han äntligen kommit hem igen!
 
Nu är det söndag och jag jobbar imorrn, så ska straxt gå och lägga mig. Hoppas ni har det bra.
 
Kram!
 
Always | | Kommentera
Upp