MIDSOMMAR

Midsommar var så mysig och traditionell. Den spenderades nere i Hällevik hos farmor och farfar. Vi var nästan alla kusinerna och mina älskade småsyskon var med. Vädret var fint trots mycket blåst då och då. Förmiddagen spenderades med att fläta kransar, jag blev rätt nöjd med min för en gångs skull. Sedan blev det sillunch (veganska köttbullar för min del) och efter maten gick vi ner till campingen för att dansa runt midsommarstången till livemusik. Eftermiddagen fylldes av improviserad femkamp och på kvällen grillade vi, MUMS! Förresten, visst var Sixten söt i sin krans också? Hehe.
 
Det var längesedan jag firade midsommar på det här viset och jag ångrar inte en sekund!
 
Always | | Kommentera

Home sweet home

Hej och hå det var inte igår! Det var längesedan sist men nu kommer här en liten uppdatering. Jag var hemma i Kalmar på semester, veckan över midsommar. Det var så himla mysigt men fullt upp som vanligt. Hade tre dagar i Kalmar då jag skulle klämma in att träffa alla vänner och familj, sedan spenderade jag midsommar och helgen i Hällevik hos farmor och farfar tillsammans med pappa och familjen där. Det kommer ett midsommar-inlägg så småningom också!
 
Här ovan ser ni iallafall lite foton under mina Kalmar-dagar. På måndagen hade vi en heldag med alavie och det var sååå mysigt. Brunch hos Majas föräldrar, sedan pubhäng och fotbolls-VM, sedan hämtade vi snabbmat och åt och hängde till sent på kvällen, SÅ mys! På tisdagen hängde jag med mamma och på onsdagen blev det hotellfrukost med syster och ena systersonen, samt familjemiddag hos mamma på kvällen. Innan vi åkte på torsdagen träffade jag även mina andra brudar över en fika och det var helt underbart. Hade gärna suttit kvar i flera timmar till! Så mycket att catcha upp. 
 
Längtar redan tills nästa gång jag träffar alla ♥
 
Always | | Kommentera
Upp