HEJ HEJ

Nu var det ett tag sedan sist. Jag har haft två proppfyllda veckor, dels har jag jobbat som vanligt, men sedan har alla luciakonserter dragit igång så jag har inte haft en enda dag där jag inte haft något att göra. Och denna helgen är likadant! Idag är det 4 konserter, jag är med på 3 av dom och efter det ska vi fira Frida som fyller år imorrn! Det blir skoj. Vi har konsert imorrn också men det är inte förrän på kvällen så imorrn kan jag åtminstone sova ut lite.
 
Vad har hänt mer då? Det har hunnit bli december, vi är redan framåt mitten av månaden och jag kan inte fatta att jag åker hem om mindre än två veckor! Jag längtar ihjäl mig. Sedan att vi ska fira nyår i Elfenbenskusten gör det ju inte värre. Ser så mycket fram emot allt!
 
Vi har även fått vårt badrum ommålat. Eller mer som en uppgradering av samma vita färg. Vi har haft mycket fläckar och sprickor på väggarna så då tyckte property management att det var dags att ordna till det. Mycket fint blev det men vi har gått runt i målarfärgslukt den senaste veckan. Som tur är så börjar det äntligen försvinna. Eftersom att vi var tvungna att ta ut alla grejer ur badrummet när de målade, så fick jag chansen att organisera ordentligt när det väl var klart. Så himla skönt att ha det lite mer ordnat.
 
Nu ska jag börja röra mig mot bussen och åka till Svenska Kyrkan.
Ha en fin dag allihopa!
 
Always | |
Upp