A little list for today

Hur mår du idag?
Helt okej! Har varit sjuk i en vecka nu och i näsan och halsen sitter det fortfarande kvar lite. Annars bra!

Vad åt du till frukost?
Jag har inte ätit frukost än faktiskt. Men jag ska äta avokado toast och overnight oats! Mums!

Vad har du på dig?
Mina skönaste mjukisbyxor och en mjuk slapptröja.

Har du några smycken på dig?
Nej. Eller .. räknas en trätunnel i örat? Isåfall ja. Och så har jag ju piercingar! Inget annat.

Vad lyssnar du på idag?
Just nu lyssnar jag på bilar som kör på motorvägen här utanför. Lyssnar sällan på musik men idag behöver jag öva på lucialåtar så det blir väl det.

Vem sov du senast med?
Min älskade Romain. Precis som varje natt.

Dagens bästa?
Att jag var vettig nog att städa undan i köket innan jag började dagen så jag slipper ha det liggandes och vänta på mig utan att jag orkar göra något.

Dagens sämsta?
Vädret skulle jag nog säga. Jag har inget emot höst men när det är helt grått och molnigt så är det trist.

Vad köpte du senast?
Hmm.. det måste nog varit mat. I klädväg var det en gul crop top, supersnygg!

Vad ska du göra imorgon?
Imorrn ska jag träffa min vän Sam och filma lite video, sedan jobba.
 
Always | | Kommentera

Winter Wonderland

Varje år bygger de upp Winter Wonderland i Hyde Park här i London. Det är en nöjespark med jul och vintertema. De har karuseller, lotteri, spel, julmarknad, street food, glögg, godis, livemusik, ja allt man kan tänka sig! Det är verkligen supermysigt och vi har gjort det till en tradition att gå dit några gånger varje vinter. Det är gratis inträde så man behöver bara lägga pengar ifall man vill köpa något att äta eller åka något. I lördags var vi där tillsammans med Frida och Sanket vilket var väldans trevligt.
 
Jag tänker låta bilderna tala för sig själva faktiskt. Rekommenderar alla att åka dit ifall ni är i London nångång mellan november och januari.
 
Kram!
 
Always | | En kommentar

Two years together

I torsdags firade Romain och jag två år tillsammans! Så mysigt. Jag jobbade hela dagen men på kvällen hade vi bokat bord på det berömda Sushi Samba som ligger mitt inne i centrala London på våning 38 av en hög byggnad. Bara att åka hissen upp (den gick supersnabbt!) var nervkittlande och med en fantastisk utsikt. Vi var rätt tidiga då vår bokning inte var förrän vid 23:00, så vi tog en drink i baren och satt och myste och tittade på folk. Väl när vi fått vårt bord och beställt mat så kom de in med så himla goda rätter. De hade en helt vegansk meny som jag beställde från och det var fantastiskt gott! Som ni ser på några bilder så åt jag vegansk sushi och någon slags svampgryta, SÅ gott. Romain åt något fint dyrt kött samt vanlig sushi.

Efter maten var vi så himla trötta så vi åkte hem och sov. Jag har varit sjuk hela denna veckan så har inte varit så pigg men just för denna kväll hade jag proppat i mig tabletter som fick mig att må lite bättre iallafall.

Jag är så glad att jag har denna killen i mitt liv. Vi har det så bra ihop, han och jag.

♥♥♥
 
Always | | Kommentera
Upp