Stockholm nästa!

Godmorgon på er! Det fungerar inte att lägga upp bilder just nu så jag får väl klara mig utan det. Idag är det fredag och vi får höstlov! Svante-baby och jag ska åka till Sthlm över helgen, vi åker idag på dagen och kommer hem på måndag, jag lär inte sitta vid datorn särskilt mycket alls men jag ska försöka mobilblogga.

Äntligen Sthlm säger jag bara, har längtat som en tok, och att åka med världens bästa pojkvän gör inte saken sämre alls. Jag hoppas ni får en trevlig helg oså, så hörs vi när vi hörs!

PUSS & KRAM
Always | | Kommentera

Wishes


Julen är här om två månader och leksakskatalogerna börjar ramla in i brevlådan, antingen skickar de leksakskataloger till alla familjer eller så har de inte märkt att jag är 16 år än.

Det typiska för mig iår är att alla mina tekniska prylar har gått åt fan, min dator kollapsar inom kort, därför behöver jag en ny - dyrt! Min mobil gick ju sönder i våras och därför behöver jag en ny - dyrt! Vill även börja spela in musik hemma på min dator och vill ha en USB-mick. Nu på senaste veckorna har min iPOD börjat tralla på sin sista vers också och jag vill verkligen inte att den går sönder, jag älskar min gamle goding på 4 år! Något man också vill ha på julen är kärlek, och det har jag ju faktiskt, det ska bli så mysigt att spendera min vinter och jul med min stora kärlek, dricka massor av te, tända värmeljus och gosa under en mysig filt, även att gå på julskyltningen och köpa julklappar till de man älskar är mysigt.

Vad önskar ni er i julklapp ?
Always | | 4 kommentarer

I'm loosing my favourite game


Bra låt med Cardigans!
Idag är det måndag igen och ny vecka, min dag har bestått av endast kärnämnen och efter skolan yogade jag med mamma, nu är jag hemma därifrån och snart kommer Svante hit, vi ska laga mat och titta på Top Model, mysigt värre. Har inte särskilt mycket att berätta om idag, vi hörs snart igen!
Music | | En kommentar
Upp