Cozy Sunday

Go'kväll! Jag hoppas att ni har haft en mysig söndag. Det har vi. Idag är sista dagen som Romains föräldrar är här så vi började dagen med brunch på Le Pain Quotidien, sedan strosade vi runt i timmar längs Oxford Street, shoppade, hälsade på mina kära föredetta kollegor på The North Face, åt crepes och bara myste. Ikväll har vi bara tagit det lugnt här hemma, lagat middag och hängt. Det blir hyfsat tidigt i säng ikväll då de åker tidigt imorrn plus att jag börjar jobba igen. Är faktiskt rätt taggad på att jobba, få träffa Sam som jag tar hand om och alla andra i hans familj. Myys.
 
Nähe nu ska jag gå och sminka av mig och ta på mig mjukisbyxor, finns det något skönare? Tror inte det.
 
Godnatt allesammans!
 
Always | | Kommentera

Past months from my phone

Här kommer en drös med bilder från min telefon samt från Instagram. En salig blandning. Allt från härligheter i London så som midsommar, restaurangbesök och strosande i central till semester i Kalmar och Hällevik, massvis med god mat (speciell kroppkakor<3 som tyvärr inte gick hem hos Romain) och fint väder. Dessa bilder visar även steg för steg hur min hårfärg gått från en färg till tio andra färger till nästan blont igen.
 
Jag har såklart fler bilder men dessa får räcka just nu iallafall.
 
Förresten! Jag har fått nytt jobb. I juni slutade jag på The North Face som jag trivts superbra i de senaste 10 månaderna. Det var dags för något nytt och jag kände att jag ville prova på nannylivet igen. Jag har hittat en svensk/fransk familj (haha sammanträffande eller?!) som behöver lite hjälp. Jag kommer fortsätta jobba som personlig assistent åt killen jag varit med i snart ett år. Men resterande tid kommer jag vara nanny. Det känns bra! Jag börjar hos dom i september. Det ska bli spännande.
 
Kram!
 
Always | | Kommentera

Summer days

Jag har haft semester. Det har varit otroligt skönt. Tre veckor hemma i Sverige med familj, vänner, god mat, kranvatten, svenska jordgubbar, sol och bad. Jag har inte uppdaterat här på väldigt länge och det är helt okej. Ibland får man ta en paus. Men nu är jag baaack! Här ovan ser ni några foton från en härlig dag för någon vecka sedan. Jag hade precis varit och hämtat min nya kompaktkamera så jag passade på att använda den lite. Fina bilder va?
 
Igårkväll kom jag och pöjken tillbaka till London. Det var både lättnadskänslor, tomhet, glädje och ledsamhet som strömmade genom min kropp. Separationer ni vet. Idag har vi sovit ut och sedan har jag bara lallat runt och plockat i ordning här hemma, packat upp, städat undan, satt på en tvätt. Senare i eftermiddag ska vi in till Kingston en snabbis för några ärenden och ikväll kommer Romains föräldrar hit och hälsar på. Det ska bli skoj!
 
Jag hoppas att ni har en bra sommar, en bra dag och att ni får en bra helg.
 
Vi hörs snart igen! ♥
 
Always | | Kommentera
Upp