Camden TownIdag efter skolan åkte Amanda, jag, Frida och hennes mamma till Camden för att äta lunch, vandra runt lite samt förhoppningsvis hitta lite roligheter till halloween. Vi åt på Byron Burgers som var jättegott. Dessvärre fann vi inte så mycket halloweenigt, den bästa maskeradbutiken hade över 5 meters kö så det orkade vi inte. Jag hittade iallafall linser i form av vita kattögon, sedan blir det väl att köpa lite fejkblod och se allmänt creepy ut. Förövrigt så älskar jag Camden! Det finns så mycket häftiga saker och alla människor är så glada och fördomsfria.

Efter vår lilla tripp var det kör på skolan, hur roligt som helst! Nu är jag helt död med huvudvärk och ont i axlarna, så ska äta något litet och sedan sova.

Hoppas ni har haft en bra dag.
Kram på er!
Always | | Kommentera

Mat, mat & mat    
Här är några bilder från min senaste vecka! Hängde ju med Maja i ett par dagar vilket var supertrevligt. Sedan har jag mest bara försökt göra mig hemmastadd i vårt crib, köpt behövligheter och mat samt pluggat. Det är högt tempo på skolan men det är bra för då får jag läxorna gjorda. 
 
Det mest underbara med att äntligen ha flyttat in är nog ändå att vi kan laga vår egen mat! Äntligen säger jag bara! På en av bilderna här ser ni att det blev spaghetti och kalkonfärssås, sjukt gott!
 
Vi har fortfarande inte fått internet till lägenheten än, så jag smiter iväg till Café Costa lite då och då, köper en chai latte och snor deras wi-fi. Rätt mysigt faktiskt. Igår var vi ute och kalasade så idag har jag varit bakis och bara slappat. Ska nog bara laga en god middag och se på film ikväll. Himla skönt om jag får säga det själv. 
 
Hoppas ni har en bra helg allihopa!
Kram
 
Always | | Kommentera

Movin' in


         
Nu har vi flyttat in! Jippie! Det känns så skönt. Tyvärr så var flyttstädningen hemsk så vi fick skälla lite på dom att komma tillbaka och städa. Maja sov hos mig från lördag och i söndags åkte vi till IKEA för att handla lite smått och gott till mitt nya rum. Det blev en trevlig tripp med god lunch, provsmakningar, shopping och fika. Jag fick med mig en hel del gosiga grejer så som påslakan, kuddar, ljusslinga, upphängbar förvaring till garderoben, en fin kopp, duschhandduk, en filt m.m. Är nöjd med allt!
 
Idag lämnar Maja mig för att möta upp Albin som kommer på besök i några dagar. Själv ska jag åka till skolan och göra massa läxor. Jag har inte skola på måndagar och tisdagar men det är då man får passa på att plugga.
 
Hoppas allt är bra med er! Om en vecka får vi internet i lyan så då kan jag börja blogga fo real! Puss & kram.
 
Always | | Kommentera
Upp