Äntligen hemma!

När jag kollar ut på den svarta himlen som lyses upp av alla lamporna, när jag åker med bror i 150 km/h runt halva Sthlm, när jag känner närvaron av folkmassorna på gatorna och av bilköerna på motorvägarna, det är då jag mår som bäst. Jag hör hemma här, jag är lycklig här, lyckligast. Vill inte härifrån.

Jag försökte mobilblogga innan men nu såg jag att det inte kommit fram, vad surt.
Jag har inte så mycket att säga, vi är i brors dammiga lägenhet nu och har precis ätit pizza. Mamma röjer undan här så jag inte ska få astmaanfall medan bror kör Guitar Hero, ska köra efter honom sen, woho!

Nu har jag inget mer att skriva, hoppas ni har det bra vart ni än är, här har jag det bäst :)
Inga bilder blir det heller eftersom det inte finns några intressanta på brors dator, hoppas ni överlever.
Always | | 6 kommentarer

Sthlm nästa!

Nu ska jag packa ner datorn för snart ska pappa och jag hem och lämna mina grejer hos mamma, kommer inte ta med mig datorn till Sthlm men jag ska försöka mobilblogga under tiden vi går på stan och så ska jag se om jag lyckas få låna brorsans dator ibland.

Får lite smått ångest när jag tänker på att detta är dagens sista inlägg, kommer sakna bloggen och allt mycket! Även om det kanske bara är ikväll och imorrn, men men, jag överlever.

Nu får ni ha det bäst, för det ska jag ha!
Stockholm, here I come!


Jag, Tessan och Klara påväg till Grönan i somras, längtar tillbaka!
Always | | 7 kommentarer

Dagens låtMake It Mine - Jason Mraz

En av de bästa låtarna jag hört, och så påminner den så mycket om Mallorca då jag lyssnade på den hela vägen på planet dit och hela vägen på planet hem, åh jag saknar den resan SÅ mycket!
Music | | 2 kommentarer
Upp