Rainy day

Idag är det jättetråkigt väder ute. Regn och rusk, det gillar jag inte när juni nalkas. Ja jävlar, imorrn är det första juni. Kan ni fatta det ? Vart tog tiden vägen ? Så säger man ju jämt. På söndag fyller jag 22, det känns konstigt, men roligt också. Innan det ska jag bli klar med både Music Industry uppsats och Music Technology projekt. Båda har deadline på fredag, sen kan jag slappna av lite och fira mig själv under helgen!
 
Förresten! Igår lagade jag en så himla god linssoppa. Har varit sugen på linser i flera månader och igår tog jag tag i saken och lagade soppa. Den innehöll tomatpuré, vitlök, chili och lök bland annat och resultatet blev såå gott. Jag gjorde för 4 personer så fick massvis över som jag frusit in. En portion slank dock ner för en stund sedan som en sen lunch. Man skulle egentligen ha nån slags grekisk yoghurt eller creme fraiche till men jag glömde köpa det så jag åt den med frallor med smör på. Nom! Blir typ hungrig igen bara av att skriva om det, haha.
 
Nu ska jag ta tag i studentlivet och fortsätta på min uppsats. Yay.
 
Puss!
 
Always | | En kommentar

Chillin'


Hela denna dag består av uppsatsskrivande. Yep, you heard me. Sådant är livet som student. Snart är det över dock. Jag vet inte om jag blir glad av den tanken eller ledsen. Ska bli så härligt att komma hem till Kalmar och slippa all press med deadlines och akademiskt skrivande, men kommer sakna mina nyfunna vänner såå mycket. Och fina London såklart. Fast jag kommer ju tillbaka snart igen, som tur är.

Såhär såg jag ut häromdagen, det är så jag ser ut i princip alla mina slappdagar, mjukiskläder och mössa på mitt otvättade hår. Jag har precis börjat använda mina "nya" Vans också och jag gillar dom massvis! De är egentligen inte nya, köpte dom i LA i somras men har inte börjat använda dom förrän nu.
 
Jaha, om man skulle återgå till skrivandet. Hoppas ni har en mer intressant dag än mig.
 
Kram på er!
 
Always, Outfits | | Kommentera

My talented friends

 
Music | | Kommentera
Upp