Jobb & jordgubbar

Idag sov jag ut ordentligt, vaknade vid halv ett och fixade mig en somrig megafrukost som var utsökt. Sedan ringde jobbet och undrade om jag kunde hoppa in och jobba, jag kände mig lite friskare så jag tackade ja. Skulle egentligen jobbat stängning men de fixade så jag bara jobbade till 8, vilket var skönt då jag var helt död när jag kom hem.
 
Middag och en dusch är avklarad och nu mumsar jag i mig glass med jordgubbar. Ska snart sova så jag är pigg tills imorrn då det blir en liten tripp ner till kära Karlshamn för examenskalas och födelsedagskalas!
 
Sov gott allahopa!
Always | | Kommentera

Bästa vänner

 
Detta är så himla fint. Önskar jag fick vara med i deras kompisgäng!
Always | | En kommentar

Kalas för världens bästa SofiaIgår var jag i Torsås för att fira min fina fina vän Sofia som fyller 20 år imorrn. Vi pyntade fint med fika, ballonger, kuddar och ljus hemma i Hugos stuga, sedan placerade vi ut personer från Sofias hem till stugan och lurade ut henne, sedan fick hon följa varje person, och få en blomma av varje person, tills hon kom till Hugo. Väl därinne satt vi allihopa, kalasiga och redo att fira henne! Tavlan som ni ser på översta bilden fick hon i present av oss, det är bilder på människor i hennes närhet som har skrivit på en lapp vad de känner för henne. Bästa Maja hade pysslat ihop den och Sofia blev så glad!
 
Sedan festade vi hela natten och hade hur trevligt som helst. Jag drack inte en enda droppe och idag vaknade jag med halsfluss. Nu är jag hemma i min säng och tar det lugnt och det ska jag fortsätta med resten av kvällen.
Always | | Kommentera
Upp