Vote for me and have a good night!

Nu är jag hemma och ska straxt cykla iväg till Svante och sedan bär det av på festligheter! Hoppas ni haft en bra dag och kommer ha det ännu bättre ikväll. Jag ville också säga att jag kommit vidare i en outfit-tävling hos Nathalie, så om ni vill vara änglar och rösta på mig så kan ni klicka HÄR.

Looooove ya'll, vi hörs förhoppningsvis imorrn :)
Always | | 12 kommentarer

Fridaaaaay!


Godmorgon hörrni! Hoppas ni hade en bra dag igår och att ni sovit gott inatt. Jag sov inte lika bra som alla nätter men jag är uppe ändå, snart dags för första lektionen som innehåller syslöjd, roligt enligt mig själv.

Igår efter skolan mötte jag Svante så gick vi och hämtade Kevin på dagis och var sedan barnvakt någon timme, åt middag med Filippa och traskade sedan iväg till Folkets Park där det var 4 olika skolor som dansade till livemusik, sånt är inte riktigt min grej men det var kul att träffa massa gött folk och att umgås med min babe såklart, dansade gjorde vi ju också, riktigt grymma var vi (he-he).

Nu måste jag ta och göra mig iordning, idag är det valborg så alla får ha en grym kväll och, jag säger såhär, sup allt ni har eller inget alls, det är det enda rätta :)
Always | | 5 kommentarer

Today's question

Tycker ni om att läsa ?
Jag tycker om att läsa om det är bra böcker, om de är intressanta och spännande, sorgliga eller bara bra helt enkelt, sen gillar jag att läsa tidningar (inte nyhetstidningar dock) och små kataloger osv.

Idag kommer det bli seg uppdatering, har låång skoldag och prov sista lektionen (hjälp mig!) och direkt efter skolan ska jag möta Svante så ska vi vara barnvakt åt min systerson. Runt halv 7 ska vi dra till Folkets Park för att dansa med 3 andra 9-klassare från olika skolor i Kalmar, kommer bli .. intressant, haha.

Vi hörs när vi hörs helt enkelt!

Always | | 13 kommentarer
Upp