This is the rhythm of the night

Bastilles "nya" låt, en slags cover men jag gillar verkligen denna versionen! Jag gillar iofs det mesta med Bastille, haha. Men de är ju så oerhört bra! Längtar tills jag får se dem live nångång.
 
Nu är det fredag! Äntligen tänker ni som jobbar mån-fre och är ledig på helger. Jag har dock fullt upp hela helgen med både jobb, gig i Karlskrona och första luciauppträdandet. Men det ska bli skoj. Vad ska ni göra?
 
Jag tog en ordentlig sovmorgon idag då jag jobbade extra länge igårkväll pga att vi haft FOR-besök de här dagarna. Det är konsulten från HK som kommer och bedömmer vår restaurang på kvalité, service och renlighet så vi fick stanna kvar längre än vanligt för att städa extra noggrant. Nu har jag ätit frukost och ska gå och fräscha till mig lite. Ikväll ska jag till pappa och äta middag, leka med småttingarna och sova över.
 
Ha en bra fredag!
Music | | Kommentera

Uppe med tuppen! Eller?

Jag är svintrött och ändå har jag sovit typ 9 timmar inatt. Vaknade av mig självt vid 8 imorse men tvingade mig att sova vidare en liten stund till iallafal. Nu har jag ätit frukost och ska börja fixa mig, måste typ sminka mig och fixa håret redan nu för jag kommer inte ha tid att göra det sen då jag ska flänga fram och tillbaka mellan Kalmar och Torsås hela dagen.
 
Senare ikväll blir det faktiskt en utgång med mina tjejer! Det var längesen jag partajade på riktigt så det ska bli kul. Vad ska ni hitt' på ? Det känns som det är fredag idag men nu såg jag att det bara är onsdag.
 
Vi hörs sen! Svej.
Always | | Kommentera

VeckodagIgår lunchade jag på Kama Sushi med Maja och idag fikade jag på Espresso House med Agnes och Erica, lyxliv right?! Jag blev förbannat mätt efter den där vita varmchokladen men nu börjar jag känna mig lite hungrig igen så ska nog gå till köket och rota efter föda!

Vad gör ni'råå ? Jag är frusen och trött så ska snart lägga mig i sängen och, förhoppningsvis, somna. Imorrn blir det gig med Annie Hall på kära gamla Stage4you, ska bli kul!!

Natti, vänner.
Always | | Kommentera
Upp