Headache


Phew, vilken dag. Idag vaknade jag upp och mådde kasst. Har haft huvudvärk i över 2 veckor så tog mig samman och gick till ett walk in centre för att prata med en sjuksköterska. Hon undersökte mig och hittade inget konstigt. Dock bad hon mig äta paracetamol och ibuprofen varje dag ett tag + dricka massvis med vatten och se om det hjälper, annars får vi se vad man ska göra åt det. Hoppas det går över snart, det tar så mycket på energin att ha ont hela tiden.

Nu ligger jag i sängen efter ett halvdant rep (från min sida, de andra var superbra!), tittar på SATC och ska försöka sova. Morgondagens mål är att orka hela dagen i skolan 9-18. 

Sov gott så hörs vi snart!

Always | | Kommentera

VegogneseKvällens mål blev vegetarisk spaghetti bolognese. Jag kallar den vegognese, fyndigt va? Jag har fått dille på vegetarisk och vegansk mat på sistone, särskilt för att jag på senare tid blivit helt fast vid att titta på Therese Lindgrens videos på Youtube. Jag har ju varit halvt vegetarian sedan 9 år tillbaka men har nu börjat intressera mig mer för att äta mer veganskt. Det är så spännande och lärorikt!

Idag skulle jag ha gått på en föreläsning om songwriting, såg verkligen fram emot det men mådde inte alls bra så stannade hemma. Buhuu.. Imorrn är det dags för skola igen så får hoppas jag mår bra då. Vad har ni haft för er idag ? 

Nu ska jag se på Sex and the City och drömma om godis för jag är så hiiiimla godissugen!

KRAM

Always | | Kommentera

Newsies

Idag har varit en bra dag! Huvudvärken borta och jag har varit på Westfield med min fina Frida. Innan jag mötte upp henne åkte jag till Royal Mail och hämtade ut ett paket med smink från Make Up Revolution som jag beställde förra veckan, en mascara och en ögonbrynspalett. Håller tummarna för att de är bra. Väl inne på Westfield gick vi runt i butiker, pratade om livet, fikade och gick lite till i butiker. Jag shoppade lite smått och gott, bland annat den svarta väskan på bilden, har varit på jakt efter en sådan i över ett år så det var ju perf. Även denna söta tishan med gulligt budskap.
 
Nu ska jag ta ut lite stämmor på en låt och sedan spela in vocals åt Romain och Etienne. Sedan blir det god middag i form av potatis, broccoli och andra goda grönsaker. Nom!
 
Kram på er!
 
Always | | Kommentera
Upp