My latest vlog

Heyyy! För några dagar sedan la jag upp min fjärde vlogg någonsin. Jag tycker det är så himla roligt och jag har precis börjat. Jag hoppas att ni tycker om att titta på dom. Om ni inte redan har sett denna så gör det! Jag skapar gulliga pumpagubbar och sedan har vi game night med våra två bästa vänner Sanket och Frida. En mysig vlogg helt enkelt. Igår spelade jag ju in en ny cover med Linus och den kommer upp nu i dagarna så håll utkik!

Idag är det söndag och solen skiner och luften är frisk, så härligt. Det blåser en del dock men jag lyckades ta mig ut en stund ändå. Jag var i och för sig tvungen att hämta ut ett paket så det var endast därför jag tog mig ut. Gick även till Asda och handlade lite behövligheter. Nu ska jag slappa i soffan, äta lite mellis och ha videosamtal med kära mammi. 

Jag hoppas att ni får en fortsatt bra eftermiddag och kväll!

Always | | Kommentera

Happy weekend

Glad lördag till er! Jag har en väldigt glad lördag då jag är ledig men har massa roligt planerat. Om några timmar kommer Linus hit så ska vi spela in en ny cover till min kanal och fixa lite med en av hans låtar. Sen ikväll ska vi åka till Amanda och Linnéa för att ha mat och spelkväll. Mys mys! Jag har iallafall precis ätit upp min frukost och ska straxt gå och duscha. Har även slängt in en tvätt för det behövdes verkligen.

Här ovan ser ni några bilder från min gårdag. Efter jobbet promenerade jag till stora Tesco som ligger hyfsat nära där jag jobbar. Jag gick dit för endast en grej - de nya veganska Ben & Jerry's glassarna! Alltså kan ni gissa om min hype varit hög? Varje gång jag har varit på Asda här vid oss så har jag kollat ifall de kommit in, men icke. Så jag tog saken i egna händer och tog mig dit dom fanns. Den tredje av dom var slut så jag köpte iallafall dessa två och jag har smakat båda och dom är SÅ goda! Jag är verkligen ett fan av båda dessa smakerna. De var väldigt nötiga i smaken eftersom de är gjorda på mandel. Väldigt mättande men ändå sjukt goda!

Nähe nu ska jag ta tag i mig själv. Puss & kram!

Always | | Kommentera

It's like everything glows


Min pöjk visade mig denna låt för någon vecka sedan och jag är helt kär. Hennes röst är så fantastiskt fin och själva låten i sig är såå bra. Det är egentligen en poppig uptempo låt men här har hon gjort det mer naket och exposed. Så himla himla fint. Jag föredrar denna versionen över hennes originala version.
 
Lyssna ni också and fall in love!
 
 
Music | | Kommentera
Upp