A trip to France

I söndags reste vi till Frankrike! Närmare exakt till Crac'h som ligger i Bretagne. Vi åkte dit tillsammans med våra vänner Olivier och Amanda, för att hälsa på Oliviers föräldrar och även fira hans pappas födelsedag. Tanken var att vi skulle spela på själva festen vilket var superkul men vi hade också dagar på oss att slappa vid poolen, äta mat, klappa hästarna på gården, åka till stranden och bara ta det lugnt och ha det bra.
 
Här ovan ser ni en drös med olika bilder från de olika dagarna. Sista kvällen åkte vi ut till havet vid en jättefin hamn och åt galette och crepes på en restaurang där Olivier har jobbat. Så himla gott! Hade kunnat äta upp hela restaurangen. Efter middagen strosade vi runt i området och åkte sedan till den lokala puben och tog en dryck och hängde med folk.

Vi kom hem i onsdags kväll och igår jobbade jag hela dagen. Jag var även på morgonen och besökte min nya host family där jag ska jobba som nanny! De var jättetrevliga och de bodde så fint. Ser fram emot att börja hos dom i september!
 
Idag är jag ledig och det regnar ute. Jag går runt i mjukiskläder här hemma och donar, tvättar, städar och sådant man lika gärna kan göra när man inte har något bättre för sig.
 
Jag hoppas att ni har en bra fredag och trevlig helg!
Kram.
 
Always | | Kommentera

Richmond Park

Idag var tanken att vi skulle åka till Brighton, men efter att ha varit uppe lite väl sent igårkväll så kände vi att det fick räcka med en promenad inne i Richmond Park. Vi bor i princip inne i Richmond Park, på andra sidan vårt staket i trädgården är parken men trots det har vi inte tagit oss tiden att besöka den sedan vi flyttade hit. Så idag fick vi tummen ur och tog oss dit. Vi gick till en av entréerna som ligger ca 5 minuter promenad från vår ytterdörr. Sedan vandrade vi omkring i två timmar. Så himla vackert det är, det känns inte som att man ens är i London. Otroligt tyst och fridfullt, det enda som hörs är syrsornas läten och vinden i trädtopparna.
 
Vi gick in i Isabella Plantation och när vi kom ut därifrån bestämde vi oss för att gå hemåt istället för att leta upp något ställe där man kan se alla rådjur och hjortar. Helt plötsligt stod vi öga mot öga (eller öga mot rumpa snarare) med en stor ståtlig hane. Han betade på lugnt och avslappnat medan vi och ett gäng andra nyfikna människor stod och tog kort. Han hade till och med fixat en snygg frisyr dagen till ära, som ni kan se på ett av fotona, hehe.
 
Vi kom precis hem därifrån och jag är helt slut i benen. Så skönt med omedveten träning! Mysig dag!
 
Nu ska jag slappa järnet och när kvällen nalkas ska vi titta färdigt på säsong 4 av GoT. Woop!
 
KRAM ♥
 
Always | | Kommentera

London is our home

Hej allesammans! Hur mår ni? Själv mår jag bra men är sjukt slö i kroppen då jag körde ett hårt magpass idag efter 3 veckors uppehåll. Magen och låren värker redan. Förutom att träna så har jag städat och tvättat lite här hemma. Sedan åkte Romain och jag till Homebase och köpte lite prylar till trädgården. Vi köpte även en större växt + kruka som ska få ta plats i ett hörn i köket vid vårt matbord. Fint!
 
Nu börjar det bli sent här och jag jobbar imorrn. Vi ska nog ta och se på en film innan sovdags.
 
Nattikram på er! ♥
 
Always | | Kommentera
Upp