Lördagens outfit


Tubtopp, H&M
Kjol, Monki
Skor, EuroSko

Har redan skrivit vart kläderna kommer ifrån men jag skrev det igen bara för att.

Dagen har spenderats i Göteborg med Ikapika-teochfika, nej jag skojar, men vi var iallafall i Götet och shoppade på Nordstan i ett par timmar, Sofia skulle också med men jag vetifan vart hon tog vägen.
Köpte ett par jeans och en tröja, visar imorrn eller på torsdag. Ska förmodligen tälta imorrn så det kommer inte bli så mycket uppdatering då heller men om man väntar på något gott så väntar man aldrig för länge, hoho.

Nu ska vi chilla litegrann, det är ju sista natten här! Puss =)
Outfits | | 11 kommentarer

Fredagens outfit


Linne, H&M (Fashion Against AIDS)
Jeans, Sofias
Skor, EuroSko
Munktröja, H&M

Detta hade jag då på mig i fredags, bättre sent än aldrig, right ?
Imorrn kommer en bättre bild på lördagens outfit också, hehe.
Outfits | | 5 kommentarer

Helt slut

Gokväll babes!
Jag är helt slut, idag vid lunchtid ungefär gick ika och jag ut och satte oss i solen, det var så varmt att vi bara klarade av att vara där i en halvtimme, då gick vi över till ikas granne och badade i deras pool med deras två barn som är 4 och 7 år.
Efter en stund i poolen gick vi upp och solade igen, sedan badade vi igen, gick hem till ika och lagade världens godaste maträtt som hon själv har kommit på. Efter vi ätit gick vi till grannen och badade igen och solade lite efteråt.

Klockan är snart 8 och vi hade bestämt att vi skulle baka kladdkaka men nu ligger ika och sover på min madrass. Vi får väl baka lite senare när hon vaknat! Jag har bränt mig idag också, på ryggen, armarna och nyckelbenen/bröstet.

Hoppas ni har det bra, slänger nog upp lite bilder idag senare, puss!
Always | | 2 kommentarer
Upp