Senaste shopping


De söta mysiga sockarna köpte jag innan jul och den randiga skjortan köpte jag i mellandagarna.
Båda från H&M!

Igår shoppade jag igen dock, Svante och jag var på stan och gick på en skivmässa, där köpte jag en LP med Bob Marley Live, köpte även två nya bhar på H&M och ett par nya leggins (eftersom jag cyklade omkull för två veckor sedan och skrapade upp knäet) på Gina Tricot.

Just nu är min man och spelar basket med sina vänner, och jag tänkte ta mig en liten frulle här hemma, senare ska vi åka till hans kusin som fyller år idag, och ikväll blir det slappish!
Shopping | | 2 kommentarer

Du får mig att se allt det fina

Jag hoppas att du alltid kommer finnas vid min sida ♥

Är hos min babe nu och vi håller på att skrapa ihop en liten låt, en låt om vintern blandat med kärlek, om den blir som vi tänkt oss blir den nog riktigt vacker.

Ikväll ska jag träffa fina tjejor över en fika och sedan sova hos mannen min.
Always | | En kommentar

En godisfjäril

När Svante och jag var och köpte godis i lördags hittade vi en godisfjäril! Det är tre sura nappar som på något sätt glidit ihop med varandra och bildat en fjäril. Fint, tyckte vi!


Idag är det fredag, och igår, hemma hos min baby, spydde jag, förmodligen magsjuka men som tur var behövde jag inte gå upp på natten en gång i timmen och spy, jag sov som en stock och det gjorde Svante med. Nu när han är i skolan tittar jag på tv och sitter här, och väntar och längtar efter honom.

Hela helgen känns lite förstörd, skulle haft filmhelg med Maja och Ebba, men som tur är så räddar Svante mig och umgås med mig fastän jag är sjuk, mihi.
Kram på er!
Always | | 2 kommentarer
Upp