Madame Tussauds
Lördag fick vi äntligen en heldag med varandra. Vi började dagen med varsin munk från Krispy Kreme, så jääkla gott. Sedan blev det en tur på Madame Tussauds, jag var där för 10 år sedan men det har ändrats massor så det var superskoj! Efter några timmar där åkte vi in till stan för att hitta ett ställe att äta scones på, men det fanns inte ett enda så det blev Subway istället. Sedan var det dags för London Eye, riktigt häftigt och min systerson var såklart i extas.

När vi var klara med London Eye var klockan bara eftermiddag så vi tog tunnelbanan till Notting Hill där vi gick en sväng på Portobello Market samt tog en fika. Det var mysigt! Sedan åkte vi hem, köpte hem thaimat och ännu fler Krispy Kreme-munkar och spenderade kvällen i min säng framför mello. En perfekt lördag!


Always | | Kommentera

Finbesök i LondonJag har haft finbesök! Min syster och systerson har varit här i några dagar och det har varit så himla mysigt. Min systersons inställning var "åh vad tråkigt att gå på stan i tre dagar!!" men när det sedan visade sig att det inkluderade gigantiska leksaksaffärer och häftiga turistbutiker så var det jättekul. I torsdags åkte vi till Camden som var ganska dött då vi kom dit redan innan det öppnade, sedan åkte vi in till stan och gick till Hamley's. Efter det var det skoldags för mig så jag lämnade dem själva att gå på Primark och shoppa loss.

På kvällen åt vi god middag och hade det mysigt. En superb dag!

Always | | Kommentera

Third Story

En riktigt fin cover av Hotline Bling har vi här. Jag har aldrig hört talas om dessa killar innan men min vän länkade denna till mig och jag älskar det! Så himla svävande, fina stämmor, nya hooks hela tiden så det blir inte långtråkigt trots att videon är 6 minuter lång. Finemang helt enkelt.
 
Idag är det söndag och jag sitter hemma och pluggar och övar låtar igen. Senare ska jag möta upp en klassvän och öva på en duett som vi har i läxa nu i veckan. Det blir skoj. Ikväll har jag inga planer men det blir väl plugg som vanligt och sedan sova tidigt för att upp och jobba imorrnbitti.
 
Vad har ni för er en dag som denna? Är det fint väder hemma i Sverige? Här är det grått.
 
Kram!
 
Music | | Kommentera
Upp