Godnatt

Idag har jag tränat, ätit god mat, repat med min man, strukit klänning inför lördagens dop, "städat" rummet och packat inför avresan imorrn. Vi åker upp till min storebror imorrn eftermiddag för på lördag ska lille Veiron döpas! Då ska jag sjunga en låt som jag skrivit speciellt till honom, och Benjo ska kompa mig på gitarr.
 
Nu ska vi lägga oss och titta på Sex and the City tills vi somnar.
Godnatt på er allesammans!
Always | | Kommentera

Dublin shopping

Jag har ju glömt att visa upp mina fina inköp från när Maja och jag var i Dublin! Mycket grått men jag är väldans nöjd. Den gosiga koftan är från New Look och den är nog mitt bästa inköp på länge, den är så himla mysig och mjuk! Linnet köpte jag på Penneys som är Irlands motsvarighet till Primark.
Shopping | | Kommentera

Gårdagen på Stage4you

Igår var vi i studion hela eftermiddagen och kvällen! Maja, Lisa och jag spelade in kör till Annie Hall's två kommande låtar och det blev superbra! Vi åt även mat och tramsade omkring emellanåt, och det sista vi gjorde var att spela in i stora inspelningsrummet där allihopa sjöng likt en hockeykör! Det ska bli spännande att få höra resultat på.
 
Idag är det dags för jobb. Det var några dagar sedan jag jobbade nu så det ska bli skönt att tjäna lite stålar. Denna veckan har gått otroligt långsamt tycker jag. Det borde vara torsdag eller fredag idag, men det är bara onsdag! Att det är onsdag betyder dock att det nalkas utgång och speciellt nu när fina Moa är hemma från Tyskland på ett kort besök!
 
Ha en bra dag, mannar och kvinns!
Always | | Kommentera
Upp