These weeks


Några bilder från de senaste veckorna. Från inflyttningsfest, mat, mitt nya hår, mer mat, mat och mat. Mat är livet. Jag vet inte om jag berättat att jag har köpt en blender, men det har jag iallafall! Så nu kan jag göra smoothies och allt vad jag vill röra ihop. Jag gör smoothies var och varannan dag, och jag älskar det! Den här ovan är med banan och jordnötssmör. Häromdagen gjorde jag en sjukt got med bär, banan, soyghurt, havremjölk och lite sirap. Det är verkligen perfekta mellanmålet eller frukosten när man behöver få i sig bra grejer. Jag har ibland i antingen spirulina eller hampapulver för lite extra nyttigheter och protein. Mycket bra. Nu gäller det bara att äta mindre socker, för fasen vad svårt det är att hålla sig ifrån allt onyttigt som finns omkring.

Idag börjar jag inte jobba förrän klockan 16, så ska ha en lugn dag och småfixa lite hemma.

Jag hoppas att ni får en fin dag! Kram.

Always | | Kommentera

Spa day


I söndags var jag på spa! Så underbart. Jag fick ett presentkort av Romains föräldrar i julklapp, det var för 60 minuter deep tissue massage samt 60 minuter ansiktsbehandling. Jag hade förstått det som att det var 60 minuter för båda två så när jag fick dubbelt mot vad jag förväntat så kändes det riktigt lyxigt. Det var på Rafayel Hotel som ligger någon halvtimme från där vi bor. Fy bövelen så skönt det var, speciellt ansiktsbehandlingen där jag somnade minst två gånger. Massagen var också fantastisk såklart, men lite hårdare och mer smärtsam vilket jag både föredrar och behövde.

Efter att jag var färdig med behandlingarna åkte jag hem och tog ett långt varmt bad med badbomb och åt sedan god middag. Detta var en sjukt behövlig ledig dag för mig. Mh!

♥ ♥ ♥

Always | | Kommentera

Pastel Purple

För två veckor sedan bytte jag hårfärg! Jag var trött på mitt urtvättade rosa/fd-lila och har sedan länge tillbaka funderat på pastelliga färger. Sagt och gjort! Fyra timmar på Bleach resulterade i denna fina ljusa lila färgen. Det är en toning så på de övre bilderna är det mer lila och på de nedre bilderna har det hela ljusnat och skiftar mer mot grått. Jag har endast tvättat det två gånger men eftersom det är en toning så blir det ju så. Hur som helst så älskar jag det massor och trivs prima! Nu vill jag bara att det ska växa lite på längden också.
 
Idag jobbar jag kortpass, mycket skönt då jag jobbar alldeles för mycket.
Jag önskar er en fin onsdag!
 
Always | | Kommentera
Upp