My week

Trots att jag blivit arbetslös så har denna veckan varit fylld av olika äventyr. Jag har tränat, sökt jobb i London, hängt med vännerna och mycket mer. I torsdags var vi på älskade Classes begravning och det var så himla fint, så många människor som brydde sig om honom och som tog sig tid att komma på hans sista farväl.. Vi töser gav honom varsin vit ros och jag sa åt honom att flyga försiktigt däruppe.
 
På torsdagskvällen gick jag på bio med My och Kristina, vi såg Suicide Squad och den var bra! I fredags hade jag anordnat en kräftskiva/veganskiva med mina töser eftersom att jag lämnar Sverige på onsdag igen. Vi hade det supertrevligt med god mat, alkohol, dricklekar och skratt. Gårdagen spenderade jag med min fina mammi, vi gick på stan och shoppade lite, åt en glass i solen och på kvällen åt vi middag på Athena följt av godis och snacks i soffan när vi kom hem.
 
Jag har verkligen haft en himla bra sista vecka (på ett tag) hemma i Kalmar. På onsdag flyger jag till Paris och får äntligen träffa min pöjk igen efter två månader isär. Jag är SÅ taggad! Innan dess ska jag umgås med alla mina kära och klämma ur det sista ur Kalmar och sommaren.
 
Ha en fin söndagskväll. Vi hörs snart igen!
 
Always | | Kommentera

Yoga

Hej och hå! Hur mår ni alla ? Själv mår jag helt okej, har haft en jobbig helg men började veckan idag med ett pass yoga. För kanske 6 år sedan så yogade jag varje vecka och det var underbart. Det var lika underbart nu också kan jag säga, men sjukt kämpigt och svettigt!


Imorrn är min lediga dag denna veckan och sedan jobbar jag 4 dagar och vips så är sommarjobbet avklarat. Kan knappt fatta att det gått så fort. Det betyder att väldigt snart flyger jag till Paris, wihoo!

Jag har faktiskt inte mycket mer intressant att säga idag. Ville mest bara kika in och säga hej.

Sov gott så hörs vi snart igen!

Always | | Kommentera

Such a cruel, world

Det var ett tag sedan jag postade musik här. Det släpps ju bra musik hela tiden och jag är sämst på att hålla koll på vad som är inne och populärt. Men jag hittade denna låten av en slump, den släpptes ganska nyss och jag gillar den! Jag har alltid tyckt om Zayn som sångare för han sjunger väldigt bra och var en av de bästa rösterna i One Direction. Men jag tycker han passar väldigt bra i det han gör i sin solokarriär.
 
Thumbs up, helt enkelt!
 
Music | | Kommentera
Upp