Glad Valborg!


Då var sista april kommen! Idag är det valborgsmässoafton. I Sverige eldar man brasa och super sig redlös. Här i Spanien firar man inte något. Det enda "firiga" är att man är ledig imorrn! Så idag var min sista arbetsdag för denna veckan. Ikväll brummar vi iväg till Blanes, det är en stad vid kusten av Costa Brava. Familjen har något slags beach house där som de ska spendera sin långhelg i. Jag följer med och hänger där tills lördag då jag ska vidare till Barcelona!
 
Så vad har ni gjort idag ? Förutom jobbat så har jag bakat hallongrottor! Eller jordgubbsgrottor och plommongrottor. Så fick det bli när det inte fanns någon hallonsylt hemma. Mycket goda och de blev väl uppskattade av familjen så det var ju skoj!
 
Nu verkar det som att vi ska röra oss mot nya äventyr.
Ha en fabulös kväll alla ni! Kram från lilla mig.

Always | | Kommentera

En paus i solen


Såhär såg min eftermiddagsrast ut! Mycket behagligt. Jag tittar på Sex and the City som om det vore heroin typ. Det går inte en dag utan att jag ser minst 5 avsnitt. Jag vaknar till det, tittar på det då och då under dagarna samt somnar till det. Addicted much? Mjo skulle nog tro det faktiskt. Men det är ju så bra och feel good av sig! Jag mår bra av det. Och att må bra har väl aldrig skadat.
 
Hur mår ni förresten? Har ni en bra tisdag? Jag firar att jag är halvvägs till helg och att det har varit fint väder idag. Fredag är en röd dag även här nere, så jag ska följa med familjen till deras beach house och stanna där till lördag innan jag far min kos till Barca. Det blir nog en bra helg, I can just feel it. Woopido!
 
Trevlig kväll på er hörrni! Kram!

Always | | Kommentera

Behöver du lite "feel good" ?

Music | | Kommentera
Upp