Skola på en studiedag

Det är måndag, jag knarkar hostmedicin, idag var det studiedag och vet ni vad jag gjorde ? Jag åkte till skolan, precis som majoriteten av klassen också gjorde, och övade. Det kändes inte alls jobbigt, det var verkligen något jag behövde, showen är om 3 dagar så nu måste allt sitta!

Annars då, mår jag bra, i helgen var jag och babyboy i Eksjö och hjälpte till med flytt och träffade två busiga kattungar, som ni sett på bild här i somras någon gång.

Jag kommer ha så mycket att göra denna vecka så vi får se lite när jag uppdaterar!
Always | | 3 kommentarer

Skinksås&Kiwi

Hej hej, här sitter jag och äter lite halvgamla kiwis och försöker känna mig friskare, febern är borta men hostan håller i sig som en tornado, hostar snart ut mina inälvor, gött. Eller inte.
Försöker även skriva ett litet recept, pasta och skinksås fast med kalkon istället för skinka, det är någon uppgift vi har i svenska som vi sedan ska redovisa muntligt på onsdag. Jag avskyr även att jag missar en massa i skolan, två dagar har nu gått där jag missat massa Cabarré-träning, på måndag har vi studiedag men det verkar då som att vi får åka till skolan lite ändå och öva för vi har bara en vecka på oss nu!

Idag vid 14:34 åker Svante och jag till Eksjö för att hjälpa el padre att flytta till ett fint hus, som ni säkert såg bilder på för några veckor sedan då vi var uppe och tittade på det. Vi får se hur mycket uppdatering det blir.

Always | | En kommentar

Blommor


I tisdags när jag hade feber och svettades och frös om vartannat, så kom min man hem till mig med en liten söt bukett blommor till mig, och en lapp där det stod "Jag älskar dig" på, det var så fint, han är så fin!
Always | | 6 kommentarer
Upp