Höst påväg

Vad passar bättre än en förkylning i dessa tider? Jag har gått och blivit förkyld, japp, löven faller från träden, te och halsdukar har börjat övervägas, och imorrn är det faktiskt första september. Tänka sig. Sommaren gick nog alldeles för fort om jag får säga det själv. Men den var full av härliga saker så det gör inte så mycket. Jag intar hösten med en ångestgosig känsla och med ett äventyr runt hörnet, nämligen London! Där ska jag plugga musik på BIMM Institute i ett år och jag är så taggad! Jag är så glad att jag kan göra detta äventyr med min vän och framtida sambo Linus som redan går på skolan, samt att bästis Maja åker dit samtidigt som oss för att jobba som au pair i ett halvår. Det lär bli hur fabulöst som helst!
 
Vad ska ni hitta på till hösten?

Always | | Kommentera

Kattgos på schemat

   
Goddag! Är allt bra med er? Med mig är det toppen, förutom att det är lite regnigt idag, men jag har höstmyskänsla så det gör mig inget alls. Nu börjar jag nästan se fram emot fallna löv i olika färger, stora gosiga halsdukar, mängder av te, boots och tända ljus.
 
Jag har varit arbetslös i ungefär en vecka och än så länge kryper jag inte på väggarna. Jag lyckas alltid ha saker att göra ändå så sysslolös är jag minsann inte. Vad ska jag göra sen då? Jo vet ni vad, jag ska faktiskt flytta till London, antingen för att plugga eller för att jobba. Det ska bli hur roligt som helst! Ser fram emot att komma iväg lite, igen, hehe.. Jag bara flänger och far, men det är ju bara hur kul som helst.
 
I eftermiddag ska jag hem till pappsen och umgås med småsyskonen, katterna och hundrackarn.
 
Hoppas ni får en fortsatt bra tisdag! Kramar!

Always | | Kommentera

Universal Studios

     
Universal Studios var verkligen något över förväntan om jag får säga det själv. Under hela vår resa stötte vi på folk som sa "Åh nej ni skulle valt Disney Land istället, det är så mycket bättre!" så våra förväntningar var verkligen låga. Jag hade en helt annan bild av vad Universal skulle vara, så jag blev riktigt glatt överraskad. Det var coolt, underbara världar, inspirerande tours, sjukt roliga 4D-karuseller och mycket mer! Och för att inte tala om de svingoda Funnel Fries som ni ser på bilden här längst ner, de var veeeeeerkligen to die for. Mums säger jag bara!
 
Ja, jag rekommenderar verkligen ALLA att åka dit nångång i sitt liv. Speciellt efter våren 2016 då Harry Potter World har öppnat. Vi fick gåshud över hela kroppen bara av att se lite av bygget bakom staketen!

Always | | Kommentera
Upp