Give me some summerHär i min lilla stad, utanför mitt fönster, blåser det halv storm och regnar lite smått, om jag inte haft längtan och vetskapen om att det snart är sommarlov, strand, grillkvällar och festivaler så hade jag nog trott att det var höst. Det är riktigt höstväder och det är inte mer än 11 grader ute. Blir ju riktigt deprimerad så jag drömmer mig bort till Cypern, tittar på härliga bilder på mig och mamma, solbrända som bara den, sittandes i barer med goda drinkar och badandes i 30gradigt vatten.

Ge hit lite sommar, ni som har det!
Always | | En kommentar

Call Pon Dem


Bandet här ovan, Chezidek, kommer till Öland Roots, snacka om att jag är glad eller! Kommer stå och gunga och sjunga med i låtarna, helt awesome!

Jag har haft en bloggfri helg som ni har sett kanske, har typ bott hemma hos Svante och haft det mysigt, var barnvakt i fredags tillsammans med brudarna och i lördags blev det lite promenix på Svinö med baby. Igår "firade" vi Mors Dag hemma hos Filippa med lite middag och kladdkaka. Förövrigt så har jag åkt på halsfluss, tror jag, ska till läkaren om en timme och kolla upp det, segt att jag ska bli sjuk när jag hade en så rolig vecka framför mig, "vuxenvecka" som det kallas, då får vi praoa två dagar denna veckan, sedan åka till IKEA och planera lägenhet och gå på föreläsningar om vuxenlivet osv.

Nu ska jag fixa det sista och sedan kila iväg till läkaren, hejspuss!
Music | | En kommentar

Lost my energy

Jag är verkligen stendöd, på precis alla fronter. Jag orkar verkligen inte med att gå till skolan, vilket jag gör ändå och tack gode Gud att det är sommarlov snart! Solen skiner och det är ju underbart, men inte när det blåser iskall storm samtidigt, gitarren lockar inte och datorn lockar inte heller särskilt mycket, det enda jag vill göra är sova eller kolla på tv. Denna veckan har jag spenderat med två grymt sega arbeten, ett om islam och ett om andra världskriget, så det har inte heller gjort mig särskilt peppad.

Jag är helt enkelt inte peppad på nåt. Så jag får väl ligga här i min hårda soffa och vänta tills jag blir sugen på livet igen, vi hörs när vi hörs! Men kom ihåg att jag gillar er ♥
Always | | 6 kommentarer
Upp