Chocolate cake after training


Halloj! Hur är det med er ? Med mig är det prima skinka, sitter just nu och äter kladdkaka efter att ha varit och tränat, fin combo eller hur ? Hade ingen motivation alls på gymmet så det blev inte så roligt idag och inte blir det roligare nu när jag är hemma, ska nämnligen plugga till ett prov jag har imorrn som jag inte ens kollat på, uuh, jag hatar detta, vart är min motivation till saker ? Någon som har tips på hur man kan få tillbaka den ?

Hoppas ni haft en bra dag :)
Always | | 11 kommentarer

My new shoes


Jag som är så duktig att hålla det jag lovar med att visa vad jag shoppar la ju självklart inte ut bild på mina nya skor som jag köpte förra veckan. Här är dem iallfall, lite trist att köpa vinterskor nu när man vill börja sikta in sig på vår och sommarskor, men det behövdes verkligen för mina andra vinterskor läckte in.
Här är dem som sagt och de kommer från Skopunkten, kostar runt 300 tror jag!

Förresten, har inte kunnat blogga på hela dagen för det har inte funkat att logga in, har det varit samma sak för er ? Har iallafall chillat, käkat kladdkaka med glass och spelat gitarr, väntar nu på att min babe ska komma hit och han ska sova hos mig ikväll så blir nog bad update. Men vi hörs sockertoppar :*
Shopping | | 16 kommentarer

Today's question


Vilken är er favoritserie på tv ?
Mina är Andra Avenyn, Paradise Hotel och Top Model, sen finns det ju sånna serier man kollar lite på ibland men inte följer slaviskt, så som House, Greys Anatomy osv.

Har precis vaknat och funderar på att ta mig något att äta, det lär väl bli min del av pizzan som jag inte åt upp igår, ska bli riktigt gött för jag är vrålhungrig! Vad ska ni hitta på idag ? Det är ju lördag :)
Always | | 10 kommentarer
Upp