Vacay-cay!

Tjofräs! Hur står det till ? Med mig är det bra men jag är väldans trött. Jag åt precis middag i form av vegoschnitzel, potäter, kokta ärtor och sås. Så gott! Jag har förövrigt jobbat hela dagen och när jag slutade klockan sex så blev det en runda på gymmet för lite konditionsträning. Det känns skönt att vara igång igen, även fast jag inte hinner träna så mycket så blir det iallafall 1-2 gånger i veckan, vilket är bättre än inget alls.
 
Här ovan är förresten några bilder från senaste veckorna. Mitt liv består mestadels av mat eller planering av mat. Mat är ju så gott! På ena bilden ser ni en vegetarisk svamprisotto som jag åt på Picture House i Picadilly, och den andra rätten är en vegansk variant av kalops, sååå smaskigt! Ja ja, nog om mat. Jag har faktiskt lite semester nu! Romain och jag åker till Kalmar imorrn för att hälsa på familj och vänner, och det ska bli helt underbart. Jag saknar alla så mycket och det ska bli gött att få äta lite svensk mat, okej .. mat igen då ja.
 
Flyget går tidigt imorrnbitti så vi ska upp redan klockan 04:00, phew. Nu blir det alltså packa och sedan sova. Jag hoppas att ni har haft en bra onsdag, vi hörs snart igen! Kram.
 
Always | | Kommentera

TNF Mannequin Challenge

För ett tag sedan gjorde vi The Mannequin Challenge på jobbet! Som ni förmodligen vet så jobbar jag som sales associate på The North Face, Regent Street i London. Vår chef hade fått syn på videos av mannequin challenge och blev så inspirerad att han tyckte att vi skulle göra en egen version. Det var så roligt och resultatet kan ni se här ovan, jag tycker det ser så ballt ut! Sam Sagua, en av oss medarbetare, som filmat och redigerat är så duktig på det han gör. Så himla roligt minne att ha och som jag kommer se tillbaka på med glädje när jag är äldre.
 
(Om ni kikar in på hans kanal så kan ni se mycket reviews på skor och lite TNF-prylar.)
 
Jag önskar er en fin måndag!
 
Always | | Kommentera

New Years Eve


Här kommer en sen uppdatering angående nyårsafton! Ja, jag är slö som fan. Så blir det när man jobbar alldeles för mycket och inte har tid för resten av livet. Här får ni iallafall en liten drös med bilder från kvällen som vi spenderade hos Amanda och Linnea i Kilburn. Det var en helt lagom kväll med god mat från alla våra länder, alkohol, dans och musik. Vid tolvslaget tände vi tomtebloss och skålade med skumpa. Sedan blev det hemfärd hyfsat tidigt då jag jobbade dagen efter.
 
Så himla härligt att ha en precis lagom nyårsafton utan all extrem hype som alltid uppstår. Jag är så lyckligt lottad som har mina fina vänner och pojkvän!
 
Always | | Kommentera
Upp