D R E S S C O D E


T-shirt, H&M
Kofta, Gina Tricot
Jeansleggins, VILA
Väska, Lindex
Converse

Har jag nämnt att jag är förkyldish ? Iallafall så är det inte så härligt, kan knappt jobba på lektionerna då det enda jag kan koncentrera mig på är att försöka andas, tror nog inte mina klassvänner kan jobba särskilt bra heller när jag bara sitter och snorar och flämtar. Dagen har förutom förkylning varit bra, vi har haft två lektioner och efter lunch 5 timmar musik, efter skolan lagade min man och jag mat och sedan har vi bara sett på tv och haft det mysigt.

Vad hittar ni på godingar ?

Outfits | | En kommentar

This sucks

Oj oj oj, här var det tomt ett tag! Jag har saknat bloggen så det bara sprattlat i kröppen och knöppen. Men nu är jag här! I helgen var Svantie och jag i Eksjö och hälsade på hans pappa, det var också Eksjö stadsfest som vi fick gratis festivalband till, dock fick vi dem andra dagen, lite synd då de bästa banden var på fredagen. Vi tittade även på faderns nya hus som de snart ska flytta in i, riktigt fint, slänger nog upp lite bilder på det senare!

Skolan idag då, och första gången jag går upp så tidigt för att ta en buss 06:50, jag tycker inte om det men det är det värt när man kommer till en sån underbar skola. Det flöt (säger man flöt ?) på som vanligt och efteråt cyklade jag ner till stan för att köpa kollegieblock och beställa tid på Nikila, för gissa vad jag ska göra ? DREADS! Woah, woah, där hör ni, och jag är så nöjd, nästa lördag blir det av!

Nu ska jag räkna lite mattetal och sedan öva på låtar inför Kabarrén.
Tjolahopp!
Always | | En kommentar

Mariette Hansson


Idag i skolan var det dags för lunch i salongen, det är stället där stora scenen är oså, det var lite shower som tvåorna och treorna fixat ihop och sedan var det en hemlig gäst, jag hade inga förväntningar men vem dök då upp på scenen ? Jo, Mariette Hansson, hon lirade 5 låtar och var hur grym som helst, jag fick rysningar och det var helt underbart, blev lite arg på mig själv att jag inte hade kameran med mig, så jag fick bara några suddiga grumliga bilder med mobilkameran.

Lyssna på videon ovan, sjukt bra, och fin video!
Music | | 5 kommentarer
Upp