I'm just holding on for tonight

Detta är dagens låttips, och en av de coolaste rösterna jag någonsin hört. Detta är live från The Ellen Show, och jag ryser så otroligt mycket när hon spricker sådär snyggt i de höga partierna. Gah. FÖR BRA.
Music | | Kommentera

Min sleeve är nu färdig!

Sådärja! Här har ni bilder på min sleeve som blev färdig för ungefär två veckor sedan. Jag har hållit på med den i cirka 1,5 år och det är så himla härligt att den är klar nu! Är supernöjd, vilket inte är så konstigt då det är duktiga Ola PeterssonMacadamia Art Studio som har gjort detta mästerverk. In på länkarna och kika!
 
Som ni kanske ser så speglar denna tatuering min kärlek för musik, min kärlek för färg och har även små saker med som är mina personliga ting, t.ex. drömfångaren som jag köpte när jag var 8 år, som skulle bekämpa mina mardrömmar. En riktig Bella-tatuering helt enkelt!
Always | | 10 kommentarer

Min bäste vän i London

     
Nu börjar personer i mitt liv fara åt olika håll, och även jag. Linus flyttade i måndags till London för att plugga på Tech Music School i ett år och jag är så himla taggad för hans skull! Det har till och med gått så bra hittills att han hittat en lägenhet att bosätta sig i, hur bra är inte det liksom! Om inte mina planer hade legat i Australien så hade jag förmodligen varit i London med honom just nu, spänt väntande på att skolan skulle börja.
 
I och med detta var han sugen på att börja blogga, skriva av sig och dela med sig av sitt engelska liv där borta. Så jag hjälpte honom med det, och en blogg blev det! Vill ni läsa hans finfina blogg så kan ni klicka HÄR.
 
Tjoihoo!
Always | | Kommentera
Upp