Last couple days

Hösten börjar närma sig och det betyder även att det mesta "goes back to normal". Alla kommer tillbaka till London, rutinerna börjar osv. Löven börjar falla vilket är rätt fint så länge det inte spöregnar och blåser. Jag har börjat tända doftljus här hemma varje kväll och det är så mysigt!

Den här veckan har jag jobbat, tränat, ätit brunch i Clapham, och bäst utav allt: varit på Alice Adventures Underground. Det är en slags show och "tour" ihopblandat. Det är Alice in Wonderland, teater och musikaligt och fantastisk rekvisita men man får liksom gå igenom alla olika världar och rum och interacta med skådespelarna och på ett sätt vara med i själva storyn. Så himla häftigt!

Nu har slutet av veckan anlänt och jag är faktiskt ledig idag! Jag ska jobba imorrn eftermiddag/kväll så fick ledigt idag vilket är skönt. Solen skiner och Romain och jag ska åka till Kingston för vi båda behöver köpa byxor. Sååå, that's the plan. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för dagen.

Ha en fin fredag, allesammans!

Always | | Kommentera

MY VERY FIRST VLOG!

Jag har börjat vlogga! Såååå roligt. Jag har funderat på att börja vlogga i över ett år och sedan Romain nämnde att det skulle passa mig bra i våras så har jag planerat massor inför det. Nu har jag äntligen kommit igång, första videon är uppe! Som jag skriver i beskrivningen så är den långt ifrån perfekt, jag lär mig fortfarande både Final Cut Pro och att faktiskt prata framför kameran. Men det är åtminstone en början, och nu kör vi! Jag håller redan på att redigera vlog nummer 2 som kommer att bli en resvlogg från när vi var i Frankrike. Den kommer upp nångång under nästa vecka.
 
Jag hoppas att ni gillar videon! Tryck gärna tummen upp isåfall och glöm inte att prenumerera ♥
 
Nu väntar jag på att Linus ska komma hit. Vi ska laga vegetarisk lasagne, mums!
 
Kram på er!
 
Always | | Kommentera

Vegan pizza

Hej! Hur mår ni? Jag mår rätt bra faktiskt. Solen skiner och jag har sovmorgon idag då jag inte börjar förrän vid tvåtiden. Jag gick upp hyfsat tidigt ändå för att hinna med lite städning, handling och tvätt. Nu ska jag svida om till gymkläder och köra första passet av The Peach Plan som jag har köpt. Det är ett träningsprogram av Meggan Grubb som är en fitnessyoutuber som jag följer. Jag är så taggad!
 
Bilderna ovan är från förra veckan då jag mötte upp Linus för lunch på Picky Wops, som är en vegansk pizzeria, det var supergott och personalen var så härliga.
 
Nähe, better get going. Jag hoppas att ni får en fin dag, kram!
 
Always | | En kommentar
Upp