HotTug UK

Vilken häftig upplevelse! I tisdags fyllde vår vän Olivier år och lyckligtvis så var alla i gänget lediga hela dagen så vi bestämde oss för att fixa ihop ett redigt firande. Morgonen började med att vi alla (förutom Olivier såklart) lagade en stor brunch i form av pannkakor, äggröra, vegansk korv, bröd, fruktsallad och mycket mer. Sedan "väckte" vi födelsedagsbarnet med hög musik och glitter och hopp i sängen. Det tog oss säkert två timmar innan vi hade ätit färdigt, dels för att det var så gott men dels för att det var så MYCKET mat att vi var tvungna att pausa var tjugonde minut för att orka trycka i oss mer.
 
Utslagna av frukosten vilade vi oss lite innan klockan började närma sig äventyr. Då åkte vi ner till Islington båtklubb där de har öppnat en ny unik grej som heter HotTug. Det är helt enkelt en båt, i form av ett hot tub, som har motor och brasa att elda i. Ja ni ser ju på bilderna. Vi åkte omkring i 75 minuter på Regent's Canal, drack och åt snacks, vinkade till alla nyfikna förbipasserande, skrattade och hade det oerhört trevligt.
 
Väl uppe ur the hot tug sprang vi alla med våra russinfötter in i omklädningsrum för att duscha av oss och fixa till oss lite inför kvällen. Påväg till en pub stannade vi på ett mexikanskt ställe och åt burritos och sallad, och sedan mötte vi lite annat folk på The Hawley Arms i Camden för öl och party. Jag och Romain var helt slut så vi stannade bara en stund och sedan åkte vi hem och sov som stockar.
 
Jag rekommenderar definitivt alla som kan att prova HotTug UK. Så jäkla roligt och spännande, och de har öppet året runt också. Tänk er att åka runt i ett varmt bad när det bara är några grader ute i luften. Mh!
 
♥ ♥ ♥
 
Always | |
#1 - - madabouttea.se:

Coola drinkhållare!

Upp